\"علي وحدتي\" معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي همدان با بيان اين مطلب به ميراث آريا(CHTN)، گفت: لالجين بيش از 700 کارگاه فعال سفال و سراميک دارد که توليد آنها بيش از مصرف منطقه و استان است و با وجود 260 فروشگاه عرضه محصولات بازار فروش، دچار رکود است.

وي افزود: با شناسايي افراد علاقه‌مند در استان‌هاي مختلف کشور توانستيم نمايشگاه‌هاي تخصصي سفال لالجين را به‌صورت فصلي برگزار کنيم.

وحدتي با بيان اينکه نمايشگاه‌هاي مذکور از يک هفته تا 3 ماه برگزار شده است خاطرنشان کرد: فضاي نمايشگاهي را از استان‌هاي ميزبان به‌صورت رايگان و يا با هزينه‌هاي بسيار کم گرفتيم و از اين طريق انگيزه حضور در نمايشگاه‌ها را در هنرمندان ارتقا داده‌ايم.

وي تصريح کرد: در 20 استان کشور برگزاري نمايشگاه‌هاي فصلي آغاز شده که گام بزرگي در ساماندهي بازار اين اقلام بوده است.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي با اشاره به اينکه نمايشگاه‌هاي هر ساله و مستمر را بيشتر به صنعتگران خرد اختصاص داده‌ايم، يادآور شد: هنرمنداني که توان مالي زيادي براي حضور در نمايشگاه‌ها ندارند با حمايت و کمک معاونت صنايع‌دستي غرفه‌هايي رايگان در اختيارشان قرار مي‌گيرد.

وي در پايان با تأکيد بر اينکه از تمام ظرفيت‌هاي استاني براي همکاري با هنرمندان استفاده مي‌شود، گفت: استانداري، فرمانداري و ارگان‌هاي مختلف براي در اختيار گذاشتن امکانات ازجمله زمين و فضاي نمايشگاهي به هنرمندان همکاري‌هاي لازم را خواهند داشت.

M/112


انتهای پیام/

کد خبر 1386052966